lauantai 9. syyskuuta 2017

Switch gripin käyttötunnit tuli täyteen

Taustaa

Olen keilannut jo noin pari vuotta 3D printerillä tulostettujen "switch grippien" kanssa, koska niillä saan otteen paremmin sovitettua kuin käsin tehdyillä switch gripeillä ja niillä saan avaus- ja kaatopalloihin samanlaisen otteen.

Noita kehittelin ennen tätä blogia, mutta niille joita sattuu kiinnostamaan kerrottakoon, että jotain tarinaa löytyy SKLn keskustelupalstalta sekä nuo toimittaneen frman blogista.

Käyttötunnit tuli täyteen 

Kävipä sitten niin, että paikkopallolla lämmittelyheittoa heittäessä switch gripille tuli käyttötunnit täyteen. Lopputuloksena oli, että tuo switch grip jäi peukaloon paikkopallon poistuessa yläviistoon ja pudoten noin puolestatoista metristä oikean puoliseen ränniin.

Rikkinäinen switch grip kuvassa vasemmalla ja ehjä oikealla.

Valitettavasti tilannekuvia tilanteesta ei ole, mutta voin kertoa, että ilmeet oli näkemisen arvoisia kun porukka ihmetteli, että mitä nyt tapahtui 😂


Kyseisestä switch gripistä olikin pala irronnut jo aikaisemmin, mutta se ei ollut haitannut menoa:


Seuraava suunnitelma?

Kuvan mukaiset punaiset switch grippini on valmistettu PLA -muovista joka on halvin 3D -tulostukseen soveltuva materiaali ja sitä kautta myös heikoin.

Kun tuosta yhdestä switch gripistä irtosi pala niin tilasinkin jo uuden joka tehtiin siinä kohtaa hiilikuidusta joka on huomattavasti muovia kovempi materiaali. Tuo hiilikuituversio on kylläkin ollut tähän asti hyllyssä, mutta nyt varmaankin on aika ottaa se käyttöön.


Paras puoli näissä 3D tulostetuissa versiossa joka tapauksessa on, että tulostin tekee aina samanlaista jälkeä joten, koska tahansa kun uusille switch gripeille tulee tarve niin niitä voi tilata lisää.

Muuta sekalaista

Muutamia kommentteja/kyselyitä blogini kirjoituksiin liittyen olen saanut joista olen varsin kiitollinen. Siksihän näitä kirjoitellaan, että joku niitä myös lukisi joten rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä.

Yhteyttä voi ottaa postausten kommentointi kentästä, sähköpostilla (etunimi . sukunimi (at) gmail.com) tai Facebookin kautta.


Lisätäkseni blogini näkyvyyttä hankin sille myös helpommin muistettavan .fi - domaini eli keilojenkolinaa.fi sekä loin sille Facebook ryhmän johon lisään aina linkin uusimpiin postauksiin jotta kenenkään ei tarvitse asioikseen käydä täältä katsomassa onko tullut uusia kirjoituksia 😉

Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä todettakoon, että hankin uudet pelipaidat joilla on tarkoitus pelata jatkossa kaikki henkilökohtaiset kilpailut:

Asiasta kiinnostuneille todettakoon, että paidat toimittaa www.vis-sportwear.it ja, että kotiin toimitettuna noille tuli hintaa 128 € eli ~43€/kpl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti