tiistai 6. syyskuuta 2016

Tervetuloa blogiini

Mikä blogi?

Suomenkielisiä keilailusivustoja / -blogeja on todella vähän ja ne harvatkin on Suomen huippukeilaajien pitämiä ja sen takia osaltaan vähän kaukana "rivikeilaajien"/lajia vasta aloittelevien näkökulmasta katsottuna.

Minä olen harrastanut keilausta tätä kirjoittaessa vakavasti nyt vasta puoli toista vuotta ja tarkoituksena onkin kirjoittaa "rivikeilaajan" näkökulmasta sekä siitä eteenpäin sitä mukaa kun oma tasoni nousee.

Lisäksi olen jo lyhyen keilailu-urani aikana ehtinyt todeta, että monet minua kokeneemmat/paremmat keilaajat ovat yllättävän huonosti perillä mitä kaikkea keilailuvarusteiden hankintaan ja huoltoon kuuluu joten tarkoituksena on kirjoitella myös siitä puolesta.


Kuka?

Olen Olli Janatuinen, 86 -syntynyt IT -nörtti ja tee-se-itse mies Vantaalta joka vuosien varrella monenlaista lajia testattuaan löysi lopulta keilailusta oman mielenkiinnon kohteensa (toinen yhtä vakava harrastus on tietokoneiden kanssa pyöriminen josta tulikin myös ammatti).

Kuulun Eleven Pins -nimiseen keilaseuraan (jos joku ihmettelee seuran nimeä niin yhdestoista keila on aina se joka jää täydellisestä heitosta pystyyn :) ). Tätä kirjoittaessani keskiarvoni on 165 ja siitä johtuen kuulunkin siis C -luokkaan.

Nykyinen pidemmän aikavälin tavoitteeni jonka valmentajani kanssa olemme asettaneet on nostaa keskiarvoni M -luokkaan oikeuttavaan 205n ja jatkotavoitteet asetan sitten sen jälkeen, kun tuo tavoite täyttyy. Jokainen kuitenkin ymmärtää, että jo tuo itsessään on useamman vuoden projekti joten tarinaa tänne ehtii kertyä jonkun verran ennen sen täyttymistä.Pidemmittä puheitta tervetuloa lukemaan blogiani ja toivoin, että löydätte täältä hyödyllistä tietoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti